close search results icon

Super League: Επιστροφή στα πλέι οφ με δύο ντέρμπι

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για το Πρωτάθλημα.

Η επιστροφή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων γίνεται απόψε με δύο σπουδαία παιχνίδια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (18:00).

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη διεκδίκηση του τίτλου κι ελπίζουν να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή με ένα νέο τρίποντο επί του «Δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης.

Η μακεδονική ομάδα, ωστόσο, θα παίξει στην Λεωφόρο με εξαιρετική ψυχολογία μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League εις βάρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το «τριφύλλι» να παίρνει δραματική πρόκριση στα πέναλτι, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή μετά τη νίκη με 4-0 στη Λαμία και το «διπλό» του Άρη στην Τούμπα, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» ακόμα δεν έχουν νικήσει στην OPAP Arena τους «ερυθρόλευκους» για το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά για να παραμείνουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, προσέρχονται όμως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το ηθικό στα ύψη μετά την απίθανη πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League με το εκτός έδρας 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τέλος, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα υποδεχθεί την Λαμία (20:30). Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (18/5 με τον Παναθηναϊκό) έχοντας λάβει ώθηση από το «διπλό» στην Τούμπα.

Η Λαμία, πάντως, είναι αήττητη φέτος από τον Άρη, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στη Θεσσαλονίκη και νικώντας με 1-0 στο «Αθανάσιος Διάκος».

πηγή: naftemporiki.gr/sports


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ