close search results icon

Συγχαρητήρια επιστολή στον Τζιτζικώστα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Για την πανηγυρική επανεκλογή του ως Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για την πανηγυρική επανεκλογή του ως Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τις ευχές τους για μια παραγωγική και δημιουργική συνεργασία.

tzitzikostas-xatzhxristodulu.jpg


Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

Αγαπητέ φίλε Απόστολε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά, εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σας ευχόμαστε θερμά συγχαρητήριαγια την πανηγυρική επανεκλογή σας ως Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Η μεγάλη σας νίκη, αποτελεί αδιαμφισβήτητο κριτήριο της αναγνώρισης του έργου της διοικήσεώς σαςκαθώς και της προσωπικής σας συμβολής στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το σημαντικό και καρποφόρο έργο σας καθώς και η εμπειρία των προηγούμενων ετών, αποτελούν τα εχέγγυα για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας σας, προς όφελος της Περιφέρειάς μας.

Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε την παραγωγική και δημιουργική συνεργασία καισυμπόρευσή μαςγια την αναβάθμιση του επιχειρείν και της τοπικής μας οικονομίας.

Οι ευχές και η στήριξη όλων μας είμαι σίγουρος ότι θα σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της νέας δύσκολης αλλά ελπιδοφόρας θητείας σας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ