close search results icon

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον πρωθυπουργό

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον πρωθυπουργό

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησε σήμερα Πέμπτη ο Λάκης Βασιλειάδης. Ο Βουλευτής μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε

 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

 Συναντήθηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της χώρας και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Συζητήσαμε για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της Ελληνικής Κοινωνίας και ιδιαίτερα της Πέλλας.

 Στην Πέλλα, μετά από πολλές δεκαετίες βλέπουμε μεγάλα έργα υποδομών που είχαμε στερηθεί να μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, ενώ συνεχίζεται και η προσπάθεια της Κυβέρνησης για καλύτερες υπηρεσίες από το Κράτος.

 Από την πλευρά μου στάθηκα σε δύο ζητήματα που θεωρώ ότι θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητες για το μέλλον, αναφορικά με την Πέλλα:
✔ την Υγεία, ως προς την πρόσβαση των πολιτών σε καλύτερες υπηρεσίες, με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και έμφαση στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια φροντίδα, και
✔ τον εκσυγχρονισμό της Αγροτικής Παραγωγής, με έμφαση στην αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, τη μείωση του κόστους, τους εργάτες γης και στην προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος.

 Ολοκληρώνοντας την τετραετία, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι, αντιμετώπισε αποτελεσματικά κάθε πρωτοφανή κρίση που παρουσιάστηκε, εφαρμόζοντας παράλληλα το μεγαλύτερο μέρος των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Στο δρόμο προς τις κάλπες -όποτε αυτές στηθούν- θέτουμε τους στόχους για οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας, με έμφαση στην ευημερία των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ