close search results icon
Συνέντευξη Τύπου για το Aridea Cup

Διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου η συνέντευξη Τύπου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας για το Aridea Cup.

Στην συνέντευξη τύπου μετείχαν ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής.

received-171344582577040.jpeg


Πέτρος Τσαρκνιάς: Στόχος μας να γίνονται στην Αλμωπία διεθνείς διοργανώσεις τένις

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας περιέγραψε το όραμα του για την εξέλιξη του τένις στην Αλμωπία αλλά και αναφέρθηκε στις δράσεις του Ομίλου, στις οποίες μετέχουν αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες του κόσμου.

Επίσης ο Πέτρος Τσαρκνιάς μίλησε και για τις εργασίες που έγιναν στον όμιλο τα τελευταία χρόνια αλλά και στην προσπάθεια των μελών του Ομίλου να διαδώσουν το τένις ως άθλημα στην Αλμωπία

Ο Πέτρος Τσαρκνιάς τόνισε πως ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας θα αιτηθεί και άλλες διεθνείς οργανώσεις από την Ομοσπονδία ώστε η Αλμωπία να καταστεί διεθνής προορισμός στο χώρο του τένις, για το λόγο αυτό πρόθεση του Ομίλου είναι να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του.

received-256906447288276.jpeg


Χρήστος Μπάτσης: Είμαστε δίπλα σας, ο πρόεδρος και τα μελη του ΔΣ κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά την τοποθέτηση του στην συνέντευξη τύπου εξέφρασε την στήριξη της Δημοτικής αρχής προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας αλλά και προς τον πρόεδρο Πέτρο Τσαρκνιά και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Ομίλου Αντισφαίρισης για την ανάληψη και αθλητικών γεγονότων, βελτιώνοντας τις αθλητικές υποδομές.

received-7280889118605334.jpeg


Ιορδάνης Τζαμτζής: Το τένις είναι ένα άθλημα που πρέπει να ενισχυθεί

Ο Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζης παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του Ομίλου Αντισφαίρισης. Ο Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρθηκε στις δράσεις που έκανε ο ίδιος ως Δήμαρχος Σκύδρας για την ενίσχυση του τένις ενώ εξέφρασε και αυτός την στήριξη του προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας, τονίζοντας πως η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αγκαλιάζει τέτοιες διοργανώσεις.

received-244761181270009.jpeg



Τέλος στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και μίλησε ο Ιταλός Simone Botziovani, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις του Italian tennis Faunteison, ενός ιδρύματος το οποίο υποστηρίζει αθλητές και αθλήτριες με οικονομικές δυσκολίες προπονητικά και στο tour.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων του ΜΜΕ προς τους συμμετέχοντες. Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη και τις ερωτήσεις με τις απαντήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1hJyXeWVZLU7GJAeSwKwtxm_A4-S1sfT_/view?usp=drivesdk

https://drive.google.com/file/d/1CN0mj1_-v-C4B6-CNnFP5edR4CpS3O9j/view?usp=drivesdk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ