close search results icon

Τα 3 tips για μια βάφτιση ανεξίτηλη στον χρόνο

Τα 3 tips για μια βάφτιση ανεξίτηλη στον χρόνο

Υπάρχουν κάποιες μέρες ή μάλλον κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου, που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία, και καταφέρνουν να μείνουν χαραγμένα για πολλές δεκαετίες στη μνήμη τους. Κάποια από αυτά, είναι η γαμήλια τελετή, αλλά και η βάπτιση κάθε παιδιού, ημέρες με χαρμόσυνο υπόβαθρο, και αφορμές συγκέντρωσης με τα αγαπημένα μας άτομα, φίλους και οικογένεια, που η καθημερινότητα μπορεί να μην επιτρέπει.

Ωστόσο, μπορεί για τους διοργανωτές και τα άτομα του στενού κύκλου, η μέρα αυτή να κατέχει αξιοσημείωτη θέση στο άλμπουμ των αναμνήσεων, αφού τους αφορά άμεσα, δε συμβαίνει όμως το ίδιο για την πλειοψηφία των προσκεκλημένων, που σαφώς θα παρευρεθούν αρκετές φορές σε αντίστοιχες περιστάσεις.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν, έτσι ώστε να δώσετε μία ξεχωριστή νότα στη γιορτή της ονοματοδοσίας της μικρής πριγκίπισσας ή του μικρού πρίγκιπα, προσφέροντας στους καλεσμένους σας μια εμπειρία υψηλού επιπέδου;

1. Αισθητική

Υιοθετήστε ένα συγκεκριμένο ύφος ή/και χρωματική παλέτα, σε όλα τα κυρίαρχα στοιχεία και λεπτομέρειες όπως η διακόσμηση της εκκλησίας και του εξωτερικού χώρου, τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες κλπ. Η ομοιομορφία, και συνεπώς ένα ισορροπημένο οπτικό και αισθητηριακό ερέθισμα, αποτελούν μεγάλο μπόνους.

Περιηγηθείτε ανάμεσα στις προσφερόμενες επιλογές από το Studio Kosta Boda Illum και άλλα εξέχοντα καταστήματα με είδη σχεδιασμένα να εξασφαλίσουν εμπειρία υψηλών προδιαγραφών για κάθε παρευρισκόμενο.

2. Γευστική Απόλαυση

Αν η βάφτιση πραγματοποιηθεί καλοκαιρινούς μήνες, τότε η λύση έρχεται εύκολα με ένα βίντατζ καρότσι παγωτού στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Σε αντίθετη όμως περίπτωση, θα χρειαστεί να αποφασίσετε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών.

Όπως και να έχει, η συμπερίληψη ενός γευστικότατου επιδορπίου θα κλέψει τις εντυπώσεις των καλεσμένων, που για λίγα λεπτά θα ξεχάσουν οτιδήποτε υπάρχει τριγύρω. Οι επιλογές είναι πολλές, και κυρίως η επιλογή του κατάλληλου ζαχαροπλαστείου, ενδέχεται να προβληματίσει. Επιλέγοντας ένα Candy Bar βάφτισης και γάμου στο Lateau.gr και κάθε εργαστήρι που προσφέρει αυτή την επιλογή, έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε διαφορετικά ιδανικά to-go γλυκά & αλμυρά προϊόντα.

3. Το Αναμνηστικό

Η μπομπονιέρα είναι ένα στοιχείο που δε χωράνε ενστάσεις και δεύτερες σκέψεις, όσο και αν κρίνετε ότι είναι “άχρηστο”. Ωστόσο, δεν πέφτετε εντελώς έξω, αφού όσο ιδιαίτερες και αν είναι, οι πιθανότητες να διατηρηθούν ως αναμνηστικά, δεν είναι με το μέρος σας. Πώς να κάνετε τον κάθε καλεσμένο να θυμάται ευχάριστα αυτή τη σημαντική για εσάς ημέρα; Μα φυσικά, χαρίζοντας κάτι μοναδικό, που ενσωματωθεί στιγμιαία στον προσωπικό του χώρο! Τα αναμνηστικά δώρα καλεσμένων, παρότι δεν είναι ένα “υποχρεωτικό” κομμάτι μιας βάφτισης (ή ενός γάμου) δείχνουν την προσοχή στη λεπτομέρεια και την επιθυμία το υψηλής σημασίας ενδιαφέρον για το επίπεδο ευχαρίστησης των καλεσμένων. Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες διαφόρων καταστημάτων με σετ δώρου όπως το doroset.gr ή κάποιο άλλο site με αντίστοιχη κατηγορία (μην περιοριστείτε δηλαδή σε κοινότυπες επιλογές) και ανακαλύψτε αυτό που συνάδει περισσότερο με την υιοθετημένη αισθητική και το γούστο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ