close search results icon

Τα Facts & Figures για το Βόλος - ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Βόλου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και τελευταίας για την κανονική διάρκεια της Super League, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να παρουσιάζει ενδιαφέροντας στοιχεία για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2022-23 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

7 συνολικά αγώνες έχουν δώσει οι δύο ομάδες μεταξύ τους και στις δύο έδρες, με τον ΠΑΟΚ να έχει πέντε νίκες και τα άλλα δύο ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στον Βόλο, ενώ δεν είχε δεχθεί τέρμα στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξάρτητα έδρας. Ο Βόλος είχε βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην ήττα με 3-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ το 2020-21, αλλά και στην εντυπωσιακή ισοπαλία (4-4) των δύο ομάδων την επόμενη σεζόν στην Θεσσαλονίκη.

Στις τρεις επισκέψεις του ΠΑΟΚ στον Βόλο μέχρι τώρα υπάρχει η νίκη με 2-0 στο παρθενικό τους παιχνίδι χάρη στα γκολ των Πέλκα και Λημνιού, η λευκή ισοπαλία στις 26 Σεπτεμβρίου 2020 και η νίκη με 4-0 στις 23 Ιανουαρίου 2022.

Όπως και πέρσι, έτσι και αυτή τη σεζόν το παιχνίδια του δεύτερου γύρου γίνεται στον Βόλο, ενώ τις δύο πρώτες σεζόν της ομάδας της Μαγνησίας στην Super League ο ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει στον Βόλο για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει τρεις φορές κατά του Βόλου, αφού σημείωσε δύο γκολ στο 4-4 του 2021-22, ενώ βρήκε γκολ και στο 3-0 της φετινής σεζόν στην Τούμπα. Δύο γκολ έχει ο Άκπομ, ενώ έχουν σκοράρει και οι Ολιβέιρα, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ίνγκασον, Σάστρε, Πέλκας, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ίνγκασον, Κρμέντσικ, ενώ ο Δικέφαλος έχει πάρει και ένα γκολ από αυτογκόλ του Γκρίγιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ