Τα Μύδια Πιερίας συμμετείχαν στην έκθεση «TUTTOFOOD 2023» στο Μιλάνο
Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση «TUTTOFOOD 2023» στο Μιλάνο, στην οποία συμμετείχαν οι μυδοπαραγωγοί της Πιερίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Δράσεις προώθησης, προβολής και αύξησης της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020», που αποτελεί ακόμη μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Ο Ιταλός Σεφ Fabio de Pinto με τη βοηθό του Εμμανουέλα, δημιούργησαν πρωτότυπα και μοναδικά πιάτα, γεμάτα γεύση και άρωμα Αιγαίου, μαγειρεμένα φυσικά με τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα Μύδια Πιερίας. Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσηςείχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα φρέσκα Μύδια Πιερίας σε διάφορες συνταγές όπως το Maltagliati (kindofpasta), MusselsandBeans, το Mussel, YogurtSauce, Radish, OysterLeaf και το Peppered Mussels.
Παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο σε όλους τους επισκέπτες και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες Β2Β συναντήσεις και σημαντικές επαφές για την προώθηση του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ιταλίας.
Παρόντες στην «TUTTOFOOD 2023» στο Μιλάνο ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου Πιερίας Τάσος Δραγάνης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Ρούσσος, η Γενική Γραμματέας Μαρία Χαραλαμπίδου, και ο Κόσιμο Καταπάνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Αποκαθήλωση και Επιτάφιος στην ΙΜ Αγίου Ραφαήλ Γρίβας
04 Μαΐου 2024 -
Ευχές από τον Διονύση Σταμενίτη
04 Μαΐου 2024 -
Με κατάνυξη στον επιτάφιο ο Στάθης Φουντουκίδης
04 Μαΐου 2024 -
Γιώργος Χατζηδημητριάδης: Καλή Ανάσταση
04 Μαΐου 2024 -
Σάμος τραγωδία: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της
04 Μαΐου 2024
ΣΧΟΛΙΑ