close search results icon

Τα τρακτέρ της Αλμωπίας βγαίνουν στους δρόμους

Τα τρακτέρ της Αλμωπίας βγαίνουν στους δρόμους

Λευκός καπνός βγήκε από την συνάντηση που είχαν οι αγρότες της Αλμωπίας οι οποίοι δυναμώνουν τις κινητοποιήσεις τους 

fb-img-1706625050160.jpg

Ζεσταίνονται οι μηχανές των τρακτέρ της Αλμωπίας, με τους αγρότες να προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.  Το μεσημέρι της Τρίτης οι αγρότες της Αλμωπίας αποφάσισαν να προχωρήσουν τις κινητοποιήσεις ώστε να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους αλλά και να συμβάλουν και αυτοί με την σειρά τους στο Πανελλαδικό αγροτικό κίνημα που δημιουργήθηκε 

fb-img-1706625039830.jpg

Ο πρόεδρος του Αρχαγγέλου Διονύσης Δρένος απεύθυνε κάλεσμα στους αγρότες της Αλμωπίας να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αριδαία ενώ όπως δήλωσε στο pellanews.gr ανάλογο κάλεσμα θα απευθύνουν και οι υπόλοιποι Προέδροι των κοινοτήτων της Αλμωπίας ώστε να δημιουργηθεί μια υπολογίσιμη δύναμη με τρακτέρ στην πόλη της Αριδαίας. 

screenshot-20240130-163454-facebook.jpg


Τα τρακτέρ σύμφωνα με τον κ. Δρενο θα παραμείνουν συμβολικά για τρεις ημέρες στην Αριδαία ενώ στην συνέχεια με νέα συνέλευση του αγροτικού κινήματος θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.  Το σίγουρο είναι πως και οι αγρότες της Αλμωπίας βρίσκονται στα όρια τους και ενώνουν την φωνή τους με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης αλλά και αποζημιώσεις.

screenshot-20240130-164751-chrome.jpg

Nίκος Παρούτογλου: Είμαστε δίπλα σας 

Την στήριξη του στους αγρότες της Αλμωπίας εξέφρασε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας. 

Ο Νίκος Παρούτογλου τόνισε ότι το αγροτικό ζήτημα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται περιστασιακά αλλά χρειάζεται ένα συγκροτημένο σχέδιο αγώνα από την πλευρά των αγροτών. Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών και για αυτό, όπως είπε, ανάλογα με την απόφαση που θα ληφθεί, είμαστε διατεθειμένοι αύριο, για κάποιες ώρες, οι υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας να παραμείνουν κλειστές, κάτι που αναμένεται να γίνει και για τα καταστήματα από τον Εμπορικό Σύλλογο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ