close search results icon

Τα ζώδια για σήμερα και για όλη την εβδομάδα

Τα ζώδια για σήμερα και για όλη την εβδομάδα

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά με πολλά σημαντικά πλανητικά φαινόμενα! Πρωταγωνίστρια η Νέα Σελήνη με επίκεντρο την Τετάρτη 29 Ιουνίου και επιρροή 29 ημερών, πραγματοποιείται στις 05:52, όταν ο Hλιος συναντά τη Σελήνη, στις 7ο και 23΄ του Καρκίνου, στο ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη και εκφράζει το στοιχείο του νερού και της ορμής των συναισθημάτων. Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Αlhena, που λέγεται και η πληγή στην αχίλλειο πτέρνα, ενώ δίνει καλλιτεχνικά ταλέντα αλλά και τραύματα..

Η Σελήνη σε δυσαρμονική όψη ιδιομοιρίας με τον Δία από τον Κριό ακριβώς στην 7η μοίρα δείχνει την τάση για υπερβολές, έλλειψη μέτρου, σύγκρουση ανάμεσα στο συναίσθημα και το ένστικτο της επιβίωσης και τα εγωιστικά κίνητρα για κατάκτηση. Ολα τα ζώδια θα δώσουν μάχες για όσα αγαπάνε και θα συγκρουστούν με εγωιστικές συμπεριφορές που πληγώνουν.

Ο Αρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή στον Κριό και πολεμά για να κατακτήσει με τη σοφία του Χρόνου Κρόνου τη Δευτέρα 27 Ιουνίου +-1 μέρα.

Αντίθετα, από 29 Ιουνίου-3 Ιουλίου ο Αρης θα είναι σε όψη παράλογης βίας με τον Πλούτωνα και παγιωμένα συμφέροντα ή κυβερνήσεις και εξουσίες άκρατης βίας. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, βία και ατυχήματα.

Οι ΗΠΑ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και με γεγονότα βίας ενώ ο κίνδυνος μεγάλου ατυχήματος ή μιας εκρηκτικής επίθεσης παραμονεύει από τις 29, 30 Ιουνίου και 1 και 2 Ιουλίου.

Οι πιο δημιουργικές μέρες, 26, 27 και 28 Ιουνίου.

Μια ξεχωριστή μέρα, 29 Ιουνίου, ευνοούνται οι σχέσεις, η έκφραση και η επικοινωνία αλλά υπάρχει κίνδυνος υπερβολών.

Οι πιο πιεστικές και εκρηκτικές μέρες, 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου.

Κριός Επενδύστε στην αρχή της εβδομάδας και στην αξία της εμπειρίας

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μέχρι την Τρίτη 28 Ιουνίου είναι πολύ πιο δημιουργικές και ευνοϊκές για το δικό σας ζώδιο. Θα χρειαστεί να οργανωθείτε και να δουλέψετε για να ανταμειφθείτε στο μέλλον. Από την Τετάρτη οι μέρες γίνονται πιο πιεστικές και ζητάνε από σας να καταλάβετε και να φροντίσετε θέματα του σπιτιού και πρόσωπα της οικογένειας. Προσέξτε προβλήματα στη δουλειά, ειδικά οι Κριοί των τελευταίων ημερών.

Ταύρος 

Αξιοποιήστε το χάρισμα της επικοινωνίας για να πετύχετε

Η αρχή της εβδομάδας μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουνίου υπόσχεται μία σημαντική επιτυχία σε οικονομικούς και προσωπικούς σας στόχους.

Αντίθετα στο τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να κινηθείτε πιο προσεκτικά και διπλωματικά, να μην αποκαλύψετε μυστικά σας σε πιθανούς ανταγωνιστές ή εχθρούς, που μπορούν να προκαλέσουν άσκοπη ένταση και προβλήματα στην επικοινωνία ή μια σημαντική συμφωνία σας.

Δίδυμοι 

Προστατεύστε οικονομικά και επαγγελματικά κεκτημένα

Νιώθετε την ανάγκη να νιώσετε οικογενειακή ασφάλεια και σταθερότητα αλλά και να εξασφαλίσετε οικονομική ευημερία στους δικούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και άσκοπες εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες σας. Επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα καθυστερούν ή πρέπει να τροποποιηθούν. Αποφύγετε να μιλήσετε σε άτομα από τη δουλειά που δεν εμπιστεύεστε και στηριχτείτε στην ευφυΐα και στην εμπειρία σας για να πετύχετε μελλοντικούς στόχους.

Καρκίνος 

 Η Νέα Σελήνη φέρνει μία νέα αρχή μέσα από αγώνες

Δίνετε μάχες στον επαγγελματικό στίβο ή στον κοινωνικό σας κύκλο. Οι πρώτες μέρες είναι πιο ευνοϊκές και θα πρέπει να κινηθείτε διακριτικά και μυστικά μέχρι να σταθεροποιηθούν οι στόχοι σας. Από την Τετάρτη η νέα Σελήνη ξυπνάει ανασφάλειες και δυνατά συναισθήματα, σας απασχολεί η οικογένεια αλλά και η εξέλιξη και είστε έτοιμοι να προστατεύσετε ό,τι αγαπάτε. Στο τέλος της εβδομάδας η ένταση δυναμώνει και πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

Λέων

 Συναισθήματα και δυνατές αναμνήσεις πρωταγωνιστούν

Η νέα Σελήνη κυριαρχεί σε ένα μυστικό κομμάτι της ψυχής σας και ανασύρει από τη μνήμη σας συναισθήματα, αναμνήσεις, φόβους και ανασφάλειες. Θέλετε να προστατεύσετε τους άλλους αλλά πρώτα πρέπει να προστατεύσετε την ψυχολογία σας και να κρατήσετε την ισορροπία και το μέτρο σε συμφωνίες, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις και εργασιακές σχέσεις . Το πιο σημαντικό μήνυμα των πλανητών είναι να φροντίσετε την υγεία, τη διάθεση και την ευεξία αλλάζοντας στην καθημερινότητα.

Παρθένος 

Είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή

Η νέα Σελήνη τροφοδοτεί και φωτίζει ένα σημαντικό όνειρο. Θα είναι πιο εύκολο να το πετύχετε με τη βοήθεια νέων γνωριμιών, φίλων ή μιας ομάδας ανθρώπων με κοινά οράματα.Στο τέλος της εβδομάδας κάποιο μυστικό ή ένα οικονομικό θέμα μπορεί να πληγώσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να προκαλέσει ρήξη στη σχέση σας μαζί του.

Ζυγός 

Αξιοποιήστε τη δύναμη της επικοινωνίας και των σημαντικών σχέσεων

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι πιο ευνοϊκές για να πετύχετε καλύτερες προϋποθέσεις για ένα ταξίδι, τα μελλοντικά σας σχέδια, μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σημαντική σχέση, ακόμα και την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας και συνεργασίας. Αντίθετα, από την Πέμπτη το κλίμα γίνεται πιο απαιτητικό και πιεστικό στην οικογένεια, την επαγγελματική ζωή και έναν συνεργάτη ή σύντροφο.

Σκορπιός 

Η νέα Σελήνη φωτίζει ένα μεγάλο στόχο

Η επιρροή των πλανητών τις πρώτες μέρες είναι ευνοϊκή σε οικονομικές υποθέσεις, εργασιακές σχέσεις και μία αλλαγή στην καθημερινότητά σας που σας ανανεώνει. Ενα χόμπι, η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και την ψυχολογία σας. Μετά τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να δείξετε σύνεση σε προβλήματα και εντάσεις που παρουσιάζονται.

Τοξότης 

Ένα μυστικό προκαλεί ένταση

Η νέα Σελήνη φωτίζει και αποκαλύπτει μυστικά συναισθήματα προσωπικές ανασφάλειες, φόβους οικονομικούς ή συναισθηματικούς και θέματα με την οικογένεια που πρέπει να λύσετε. Αυτή η εσωτερική αναταραχή, ένα μυστικό ή μία οικονομική υπόθεση μπορεί να προκαλέσει στο τέλος της εβδομάδας μία σοβαρή ένταση ανάμεσα σε σας και αγαπημένα σας πρόσωπα. Απλώς αποφύγετε τις υπερβολές και όλα θα ηρεμήσουν.

Αιγόκερως 

 Αγωνίζεστε για την αναγνώριση της αξίας σας

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι πιο ευνοϊκές για να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να διεκδικήσετε οικονομικά θέματα και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Η νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών αλλά θα χρειαστεί να κρατήσετε το μέτρο και τις ισορροπίες. Προς το τέλος της εβδομάδας η ένταση μπορεί να ξεφύγει.

Υδροχόος

 Παρασύρεστε σε παρορμητικές ενέργειες

Το κλειδί αυτής της εβδομάδας είναι να κρατήσετε τη λογική και όσα σας δίδαξε ο χρόνος που πέρασε, χωρίς να παρασύρεστε σε παρορμητικές ενέργειες, συναισθηματικές αντιδράσεις και συζητήσεις που κρύβουν οργή. Οι πρώτες μέρες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε και να οργανώσετε τους στόχους σας αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Η νέα Σελήνη τονίζει την ανάγκη για εργασία, μία ανανέωση στην καθημερινότητά σας και την ανάγκη να φροντίσετε ακόμα και να καλομάθετε τον εαυτό σας. Οι τελευταίες μέρες προκαλούν ένταση και ένα παρασκήνιο που πρέπει να κρατήσετε μακριά σας.

Ιχθύες 

Η νέα Σελήνη προσκαλεί να ξαναβρείτε την αγάπη και το παιδί μέσα σας!

Υπάρχει μία υπερβολή, μία έλλειψη μέτρου στον τρόπο που χειρίζεστε επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και την οικογένεια και όσους αγαπάτε. Είναι πιθανόν οι απαιτήσεις σας να πληγώνουν τους άλλους και να οδηγούν σε μία ένταση. Ο δικός σας Ποσειδώνας σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία προσκαλεί να σταματήσετε για λίγο, να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε τα πεπραγμένα αλλά και τα βήματά σας. Σκεφτείτε διπλά πριν ενεργήσετε στο τέλος της εβδομάδας σε μία συλλογική δουλειά, οικονομικές υποθέσεις και σχέσεις με φίλους.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ