close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θα αρνηθείτε προτάσεις και σας βοηθά από τα αδιέξοδο. Στα επαγγελματικά, είστε σε αναζήτηση συμμάχων για την ολοκλήρωση του έργου. Δείχνετε το σεβασμό που απαιτεί το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες παρέες δημιουργούν νέα κίνητρα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Απρόβλεπτες καταστάσεις προκαλούν εκνευρισμό, προσοχή στις αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, βγάζετε δισταγμό σε νέες προτάσεις που έρχονται. Ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπαθείτε να βελτιώσετε σχέσεις που θέλετε να επαναφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μέσα από σκέψη αναθεωρείτε καταστάσεις που είχατε υπερεκτιμήσει. Στα επαγγελματικά, σημαντικές ευκαιρίες για αλλαγή των καταστάσεων με θετικές εξελίξεις. Κάνετε κινήσεις που προκαλούν το θαυμασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικές περιπέτειες με πρόσωπο-έκπληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Υπερβάλλετε και διογκώνεται καταστάσεις που είναι μικρής σημασίας. Στα επαγγελματικά, έρχονται αλλαγές που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Σκέψεις και προετοιμασία για απόδραση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επαναπροσέγγιση και πιθανή επανασύνδεση με πρόσωπο που είχατε ξεχάσει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ευχάριστη διάθεση και όρεξη να ασχοληθείτε με τα οικεία σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες για συνεργασίες με καλύτερες αμοιβές. Απελευθερώνεστε από φοβίες και απολαμβάνετε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με βιαστικές κινήσεις δεν προχωρούν οι εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Επαναφέρετε σχέσεις που είχαν βαλτώσει στο κοντινό σας περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, κάνετε αισθητή την ανοδική σας πορεία. Ρομαντισμός και τρυφερότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δηλώνετε διαθέσιμοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Προχωράτε μπροστά αποβάλλοντας τοξικούς χαρακτήρες από δίπλα σας. Στα επαγγελματικά, βρίσκεστε σε εγρήγορση και προλαμβάνεται αρνητικές καταστάσεις. Ανυποψίαστες συζητήσεις δημιουργούν σοβαρές διενέξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε με λάθος τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Χωρίς βιασύνη, προχωράτε με σταθερότητα στις αλλαγές. Στα επαγγελματικά, αναθεωρείτε τους στόχους που βλέπετε να χάνονται. Με ερωτική διάθεση προς το ταίρι σας, βρίσκετε τρόπους διαφυγής. Οι ελεύθεροι, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Προσοχή στις αντιδράσεις σας και στις υπερβολικές εκτιμήσεις, προκαλούν σημαντικές παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικά προβλήματα δημιουργούν εμπόδια στις αποφάσεις σας. Συνειδητοποιείτε πόσο χρειάζεστε και πόσο απαραίτητο είναι το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εξελίξεις με σοβαρές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με υπομονή αντιμετωπίζετε τα δεδομένα προβλήματα που παραμένουν άλυτα. Στα επαγγελματικά, αναζητάτε και βρίσκετε λύσεις από το εξωτερικό. Με δικές σας πρωτοβουλίες αναθερμάνετε την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή σοβαρή γνωριμία για δέσμευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κακή διάθεση, κακές επιλογές προς κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, βαραίνουν οικονομικά ανοίγματα όπου έχετε την ευθύνη. Δείχνετε ξεκάθαρα τι σας ενοχλεί και τι όχι από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρεξηγημένες καταστάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Απρόσμενες ανατροπές έρχονται για καταστάσεις που δεν άλλαζαν το τελευταίο διάστημα. Στα επαγγελματικά, διευθετείτε τις υποχρεώσεις που απασχολούν εσάς και τους συνεργάτες σας. Λόγια δυσάρεστα κάνετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρπάζετε την ευκαιρία και διασκεδάζετε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ