close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό βοηθάει να διαχειριστείτε καθαρά τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, διάχυτη ένταση για ζητήματα εξουσίας. Η καχυποψία μπερδεύει έντονα το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με εκρηκτικό χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ευνοεί λανθασμένες εντυπώσεις. Στα επαγγελματικά, επιδεικνύετε άκομψα τις δυνατότητές σας. Δίνετε χώρο και χρόνο για αλλαγές στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφεύγουν αν παρασυρθούν συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό παρουσιάζει προοπτικές για ριζικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε τις ευθύνες σας. Συζητήσεις για προσωρινά προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, έντονος αισθησιασμός προκαλεί λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα βοηθάει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκή αντιμετώπιση σε προτάσεις και ιδέες. Δείχνετε έντονα τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέο πρόσωπο ανοίγει προοπτικές.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει στην επιφάνεια αιφνίδια παρελθοντικά προβλήματα. Στα επαγγελματικά, διογκώνονται οικονομικά προβλήματα. Εντείνετε τις προσπάθειές σας για επανάκαμψη με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ερωτικές επιθυμίες ανατρέπουν τις σκέψεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ανασφάλειες που αντιμετωπίζετε όμως με επιτυχία. Στα επαγγελματικά, ανατροπές που διαχειρίζεστε με θετικά αποτελέσματα. Ευχαριστείτε με κάθε τρόπο το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αφυπνίζει αντιδράσεις σε πονηρές προκλήσεις. Στα επαγγελματικά, ψύχραιμη αντίδραση σε ξαφνικά προβλήματα. Απαιτήσεις που εκνευρίζουν το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα προσέγγιση από φιλικό πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί νέες ιδέες. Στα επαγγελματικά, ενστικτώδεις αντιδράσεις δημιουργούν εύστοχες ιδέες. Ανατροπές που διαχειρίζεστε με ψυχραιμία από το ταίρι σας. Τους ελεύθερους χαροποιεί απρόσμενο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό οδηγεί το ένστικτό σας σε σωστές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, λειτουργείτε ιδανικά και αναγνωρίζεστε. Με προσωπικές προσπάθειες απογειώνετε το πάθος για το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, έντονη ερωτική έλξη με πρόσωπο με το οποίο διαφωνούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα προκαλεί θετικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, δημιουργούνται προϋποθέσεις και αποφεύγετε το αδιέξοδο. Δίνετε περισσότερη προσοχή στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κουράστηκαν από τις ίδιες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό προμηνύει ευχάριστες αλλαγές. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για κερδοφόρες λύσεις. Ικανοποιείτε τις ανάγκες που έχει το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, εύνοια να εκδηλωθούν με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εμφανίζει προβλήματα που προκαλούν ρήξεις. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύεστε. Αλληλοκατανόηση και αγάπη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίζουν πρόσωπο στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ