close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Αναβλητικότητα, ανασφάλειες και φοβίες δεν ευνοούν τις επιθυμητές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, αιφνίδιο πρόβλημα ξεπερνιέται χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις. Τάσεις για ερωτική φυγή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ανταποκρίνεστε σε πρόσωπο που σας διεκδικεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκέψεις και δράσεις για την απόλαυση της οικογένειας. Στα επαγγελματικά, στόχος σας να απομακρύνετε κακόβουλα πρόσωπα. Ερωτική διάθεση και ανοίγματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, περιορισμένος χρόνος για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νέα μέρα, νέα αρχή στις επικοινωνιακές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, απροσδόκητα γεγονότα ανατρέπουν τις ισορροπίες. Κακή συνεννόηση, με ενδεχόμενο κίνδυνο να ειπωθούν σκληρές κουβέντες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σαρκικές επιθυμίες και έντονο φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζετε ευχάριστες καταστάσεις στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε συμπάθειες και γεγονότα προς όφελός σας. Συσσωρεύονται παράπονα και εντείνεται η δυσαρέσκεια από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν πείθεστε από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ: Εξωστρέφεια και αναζήτηση νέων ευκαιριών. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και αυτό αναγνωρίζεται. Απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που σας προσφέρει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επαναδιαπραγματεύσεις και οπισθοχωρήσεις αλλάζουν την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικεντρώνεστε σε οικογενειακά θέματα και ισχυροποιείτε δεσμούς. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε παρελθοντικά γεγονότα που κάνουν την επανεμφάνισή τους. Δρομολογημένες καταστάσεις ενεργοποιούνται και υλοποιούνται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταμείβονται οι προσπάθειές σας για επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ: Δυναμική μέρα και λύσεις για νέους δρόμους. Στα επαγγελματικά, αντιδράτε με ωριμότητα σε διαφωνίες που προκύπτουν. Νέες προκλήσεις και προσκλήσεις για ερωτικά ταξίδια προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με το μυαλό στο παρελθόν περιθωριοποιείτε τις νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σας κυριεύουν αδυναμίες και μεροληπτείτε υπέρ του λάθους. Στα επαγγελματικά, παραμένετε καχύποπτοι παρά την επίτευξη του στόχου σας. Πάθος, φαντασία και ερωτικές εκρήξεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αγνοείτε συνεχείς απογοητεύσεις και ανοίγετε νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκνευρισμός από άσκοπες μετακινήσεις και ικανοποίηση από ξαφνικές συναντήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα, εφόσον δεν διασφαλίζεστε. Εντάσεις χωρίς αιτία προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που δύσκολα καρποφορεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διάθεση ανανέωσης και νέες ιδέες για θεαματικές ανατροπές. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για ριζικές αλλαγές με όποιο κόστος. Αισθάνεστε πως ήρθε η στιγμή για ανακατατάξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνικό ενδιαφέρον από φιλικό πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και στροφή προς τη διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, η καθυστέρηση των αποφάσεων προκαλεί αναταραχή. Αισθάνεστε πως πνίγεστε με την αρνητικότητα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με αυτοπεποίθηση διεκδικείτε ό,τι σας ανήκει.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρίσκετε συμπαράσταση για να αντεπεξέλθετε σε δύσκολές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, ισορροπία, σταθερότητα και δημιουργικές σκέψεις. Παρά την αγάπη, σας απομακρύνουν τα λάθη σας από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οριστικοποιείτε αποφάσεις για το μέλλον σας.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ