close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε ακόμα και επαγγελματικά από τις επικοινωνίες. Ευνοούνται όσοι παρέχουν τηλεφωνικές υπηρεσίες και όσοι ασχολούνται με το Διαδίκτυο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια οικονομική επένδυση που θα κάνετε ανοίγει προοπτικές για κέρδη. Την προσοχή σας όμως, γιατί δεν έρχονται ούτε εύκολα ούτε ανώδυνα. Θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι για να επιτευχθεί κάτι άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ένταση που νιώθετε μέσα σας θα εξωτερικευθεί λεκτικά απέναντι σε όποιον σας «ενοχλήσει». Δείχνετε ότι δεν ανέχεστε κάθε είδους επαφή και γίνεστε επιθετικοί ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σας φέρνει ένταση, η οποία δεν γίνεται να εξωτερικευθεί και αναστατώνεστε. Απέναντί σας ο Κρόνος ανάδρομος δεν λειτουργεί κατευναστικά. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας προς τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Τα βάζετε με όλους και με όλα. Απαντες φταίνε και όλοι έχουν μερίδιο στην ευθύνη των όσων σας συμβαίνουν. Θα πρέπει να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να πορευθείτε πιο αρμονικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντάσεις και παρασκήνιο στη δουλειά σάς εκνευρίζει και δεν σας αφήνει να σκεφθείτε ψύχραιμα. Τα σχέδιά σας καθυστερούν, ενώ εσείς βιάζεστε να τα υλοποιήσετε. Χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

ΖΥΓΟΣ: Αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επιδιώκετε διακαώς να ξεφύγετε. Αν αποφασίσατε να κάνετε ένα ταξίδι ή και μια εκδρομή, δεν θα σας βγει σε κακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιθετικός και παθιασμένος ο ρομαντισμός σας, εκφράζεται με πολύ έντονο τρόπο στο ταίρι σας. Μαζί θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές σήμερα και όχι μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράζετε με έντονο τρόπο τα πιστεύω και τις ιδέες σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Να έχετε υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να συνεργαστεί, αν δεν το επιλέξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενα πρόβλημα υγείας, ίσως κάποιου δικού σας προσώπου, σας απασχολεί έντονα και σας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Οποια κι αν είναι η κατάσταση, εσείς πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα ήρεμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με επίθεση κατά μέτωπο επιλέγετε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που έχει απομακρυνθεί από εσάς ερωτικά και συναισθήματα. Με τον ίδιο τρόπο σας διεκδικεί και εκείνο. Η συνέχεια έπεται.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικογενειακές εντάσεις και προστριβές σάς χαλάνε τη διάθεση και σας αναγκάζουν, ακόμα κι αν δεν συμμετέχετε, να κάνετε τον διαιτητή. Νεύρα, ένταση, υψηλοί τόνοι και διαπληκτισμοί στην οικογένεια.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ