close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν πολλοί παράγοντες που θα σας εκνευρίσουν σήμερα, αλλά αν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δώσετε τόπο στην οργή.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεστε εν μέσω μιας περιόδου που αλλάζουν τα πράγματα γύρω σας και εσείς προσπαθείτε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δεχθείτε αυτές τις αλλαγές. Η ψυχολογία σας είναι λίγο πεσμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακατατάξεις και αλλαγές στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον σας εξοργίζουν και σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας. Σκεφθείτε όμως ότι μπορεί να είναι και για καλό όλο αυτό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θυμώνετε που στη δουλειά σας αναγνωρίζεται η αξία ατόμων που δεν έχουν ούτε τα μισά από τα δικά σας προσόντα. Μήπως πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε λίγο καλύτερες δημόσιες σχέσεις;

ΛΕΩΝ: Νομικές υποθέσεις που από καιρό εκκρεμούν βρίσκουν τακτοποίηση, ενώ θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση θέματα πνευματικά, φιλοσοφικά, που εμφανίζονται ξαφνικά προς συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικοί, διεκδικητικοί, και πολύ αισθησιακοί, είτε θα περάσετε αξέχαστα με το ταίρι σας είτε, αν είστε ελεύθεροι, έχετε μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το μέγιστο από το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ: Σχέσεις που δεν έχουν αντέξει στις «κακουχίες» του χρόνου μπορεί να τελειώσουν οριστικά, δίνοντάς σας χώρο να αναζητήσετε κάτι καλύτερο. Συνεργασίες που κυνηγούσατε κλείνουν σήμερα με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μικρά προβλήματα με την υγεία σας, που μάλλον έχουν την αιτία τους στο νευρικό σας σύστημα, θα χρειαστεί να εξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή, αν φυσικά δεν θέλετε να γίνουν μεγάλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργικοί, με μεγάλο ενθουσιασμό, με ρομαντισμό και φαντασία, θα ερωτευθείτε, θα ζήσετε τον έρωτα, θα αναγεννηθείτε. Οσοι είστε καλλιτέχνες, κάνετε σήμερα μια συμφωνία με πολύ γενναιόδωρες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετακόμιση; Μπορεί. Μετοίκηση; Ίσως. Το σίγουρο είναι ότι γίνονται μεγάλες ανακατατάξεις στον οικογενειακό και το χώρο του σπιτιού σας, που σας αναστατώνουν και σας αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσοχή στον τεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για τις επικοινωνίες σας, αλλά και τα λόγια σας με αυτούς που επικοινωνείτε. Μπορεί να παρεξηγηθείτε και να διακοπεί μια σημαντική επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ: Ήρθε η ώρα να οργανωθείτε ως προς τα οικονομικά σας. Υιοθετείστε μια τακτική «λιτότητας», αυστηρής θα λέγαμε, αν θέλετε να είστε σε θέση να αντεπεξέρχεστε στα έκτακτα έξοδα.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ