close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη 14 Μαΐου

Τα ζώδια την Τρίτη 14 Μαΐου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Εντονη η κοινωνική σας ζωή σήμερα, θα σας αποζημιώσει για όλο το διάστημα που απομονωθήκατε. Οι φίλοι είναι κοντά σας, οι δε γνωστοί προσφέρουν ευκαιρίες διασκέδασης.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις δικαιώνουν τους κόπους και τις προσπάθειές σας ως τώρα. Τα οικονομικά μπήκαν σε ανοδική πορεία και εκτός από μικρές καθυστερήσεις, όλα θα πάνε πολύ καλά

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζωντανοί και ενθουσιώδεις, θα επιδιώξετε ρομαντικές καταστάσεις σήμερα. Οι σχέσεις ανανεώνονται, οι έρωτες δίνουν και παίρνουν, ενώ η επαγγελματική σας ζωή είναι σε θετική εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιθετικότητα και η γκρίνια σας επιτέλους μειώθηκαν σημαντικά. Αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του και να σας φέρει αυτά για τα οποία προσπαθείτε εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες στο προσκήνιο προς διευθέτηση των κακώς κειμένων. Μια συμφωνία που επιδιώκετε εδώ και κάμποσο διάστημα είναι προ των πυλών να κλείσει με ευνοϊκούς όρους για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια μικρή αναστάτωση στο ημερήσιο πρόγραμμά σας εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων υγείας, που ωστόσο έχουν τις ρίζες τους σε ψυχοσωματικές αιτίες, γι’ αυτό μην ανησυχείτε ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ: Ενα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, σήμερα, σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ωστόσο, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα κρατήσει ως σχέση, ούτε προσφέρει καμιά ασφάλεια σε σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαφωνίες και εντάσεις στο σπίτι για θέματα που συζητάτε εδώ και καιρό. Επειδή με την επιθετικότητα που σας διακατέχει δεν πρόκειται να βρείτε άκρη, καλό είναι να ηρεμήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επικοινωνίες στο φόρτε τους σήμερα. Θα μιλήσετε με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε επί παντός επιστητού. Κάποιες γνωριμίες με άτομα κύρους θα σας φανούν πολύ χρήσιμες μελλοντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφασίζετε εντόνως να διευθετήσετε τα οικονομικά σας, τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να απαλλαγείτε από ένα σημαντικό βάρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με θάρρος και «αέρα», θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα πετύχετε να το πείσετε να σταθεί συναισθηματικά πλάι σας. Σήμερα θα είστε δυναμικοί και πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η κακή διάθεση και η εσωτερική ένταση δεν είναι καλοί σύμβουλοι, προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Επιδιώξτε ως εκ τούτου να μείνετε στον προσωπικό σας χώρο και να ηρεμήσετε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ