close search results icon

Τελετή λήξης για το Our Ocean Conference

Τελετή λήξης για το Our Ocean Conference

Στην τελετή λήξης του Our Ocean Conference βρέθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.  Ο κος Αυγενάκης δήλωσε:

✅ Η διεξαγωγή της 9ης Διεθνούς Διάσκεψης για τους Ωκεανούς στην Ελλάδα αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας. Ολοκληρώνοντας, είναι καίριας σημασίας να μην ξεχάσουμε και να μην αγνοήσουμε όλα όσα ακούσαμε.

🔹 Η #Ελλάδα, με πρωτεργάτη τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis, δηλώνει παρούσα σε πρωτοβουλίες και προκλήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και των θαλασσών μας. Η χώρα μας βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στις προσπάθειες απέναντι στην #κλιματική_κρίση και, ως κράτος μέλος της #ΕΕ🇪🇺, σέβεται απόλυτα το όραμα της Βιώσιμης Αλιείας κι εφαρμόζει πλήρως κάθε υποχρέωσή της απέναντι σε αυτό.

Η τελευταία μέρα δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα, με τη #Νότια_Κορέα🇰🇷 να παίρνει τη σκυτάλη για τη διοργάνωση του 10ου #Our_Ocean Conference το 2025.

Μέχρι τότε… καλούμε όλες τις χώρες να δουλέψουμε #ΜΑΖΙ, αλλά και η καθεμία ξεχωριστά, για την επίτευξη του κοινού οράματος: «Το καλύτερο αύριο για τις θάλασσές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ