close search results icon

Θεσσαλονίκη: 15χρονος μαθητής ξυλοκοπήθηκε άγρια εν ώρα διαλείμματος

Παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν. 

Ένας 15χρονος μαθητής της Α΄Λυκείου αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθητές του την ώρα του μαθήματος το πρωί της 24ης Οκτωβρίου.

Ένα νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης έρχεται στo φως της δημοσιότητας έπειτα από ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και προς τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Οκτωβρίου με έναν 15χρονο μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης να δέχεται άγρια επίθεση από μαθητές της Γ’ Λυκείου. Σημειώνεται πως, ο νεαρός μαθητής μεταφέρθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι και στο στέρνο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία για 24 ώρες.

Μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πατέρας του, η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 17χρονου και ενός 18χρονου. Ο πατέρας του μαθητή – θύματος, υποστηρίζει ότι η επίθεση εις βάρος του παιδιού του έγινε αναίτια, την ώρα που ο γιος του καθόταν στο προαύλιο διότι είχε κενό, ενώ οι δράστες βγήκαν από αίθουσα του σχολείου την ώρα που είχαν μάθημα! Παράλληλα, σημειώνει ότι μια εβδομάδα πριν από το περιστατικό με τον γιο του, και άλλος μαθητής είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στο σχολείο.

Ο 15χρονος παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν και έχει φτάσει σε σημείο να μη θέλει να ξαναπάει σχολείο, αλλά ούτε και να βγει από το σπίτι του.

Στο εν λόγω περιστατικό φέρεται να εμπλέκεται μαθητής ο οποίος πέρσι «πρωταγωνίστησε» στα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο σχολείο.

Πηγή: theopinion.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ