close search results icon

Θρήνος και οργή στην κηδεία του 17χρονου Χρήστου

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα και ο αδελφός του 17χρονου.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 17χρονου Ρομά Χρήστου Μιχαλόπουλου που σκοτώθηκε στην Αλίαρτο Βοιωτίας από σφαίρα 41χρονου αστυνομικού. Πλήθος κόσμου, κρατώντας λευκά λουλούδια, έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να πει το «στερνό αντίο» στο νεαρό παιδί, με την οδύνη να ξεχειλίζει. 

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα και ο αδελφός του 17χρονου. Η πρώτη, υποβασταζόμενη από συγγενείς και φίλους, σχεδόν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της κηδείας. Ο αδελφός του 17χρονου –που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και είδε όλα όσα έγιναν– δεν άντεξε και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αισθήσεις της έχασε και μια νεαρή κοπέλα, από το περιβάλλον της οικογένειας.

Εκτός του θρήνου, διάχυτη ήταν η οργή για το τραγικό συμβάν, με πολλούς να απαιτούν Δικαιοσύνη και να τονίζουν πως σε διαφορετική περίπτωση, θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

screenshot-11-AHkfB.png
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ στοιχεία από τη δικογραφία γεννούν σοβαρά ερωτήματα για αλλοίωση κρίσιμων στοιχείων της δικογραφίας αν όχι ευθεία προσπάθεια συγκάλυψης της ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως όχι μόνο δόθηκε στον 41χρονο αστυνομικό ζωτικός χρόνος 14 ωρών ώς τη σύλληψή του, αλλά το σημείο του εγκλήματος πλύθηκε σχολαστικά πριν φτάσει εκεί η Σήμανση, όπως επίσης πλύθηκαν τα χέρια του θύματος πριν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Το χειρότερο όλων είναι πως πλύθηκε το εσωτερικό του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 17χρονος και το οποίο χρησιμοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. για να τον διακομίσει (νεκρό) στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία να έχουν εξαφανιστεί.

screenshot-12-uQEub.png
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ