close search results icon

Θυμήθηκε τον παλιό εαυτό του και διασύρθηκε ο Ολυμπιακός

Οι Ισραηλινοί αποδεικνύονται στον απόλυτο «δήμιο» του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και σε ένα... ανεξήγητα απροσπέλαστο εμπόδιο!

Μετά από ένα μήνα καλού, ο Ολυμπιακός βρήκε στιγμή να θυμηθεί τον κακό εαυτό του και την κρίσιμη ώρα διασύρθηκε με 1-4 στο Καραϊσκάκη από μια Μακάμπι που ήταν σκληρή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Οι Ισραηλινοί αποδεικνύονται στον απόλυτο «δήμιο» του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και σε ένα... ανεξήγητα απροσπέλαστο εμπόδιο! Νέο μυθικό πάρτι ισραηλινής ομάδας στο Καραϊσκάκη -για το πρώτο ματς της φάσης των 16 του Conference League- απέναντι σε μια ομάδα που πλέον χάνει πανεύκολα και με κάθε τρόπο από... όλες τις Μακάμπι της γης. Η του Τελ Αβίβ, μετά την περσινή «τεσσάρα» από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, φιλοδώρησε με ακόμη μία τους «ερυθρόλευκους» και με αυτό το 1-4 πλέον πρέπει να θεωρεί εαυτόν στους «8» του Europa Conference League, αφού στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (14/03, 22:00) στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να κάνει απίθανα πράγματα για να περάσει.

Αφελής και αδιάβαστος αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός, άφησε... ατελείωτα μέτρα σε έναν αντίπαλο που «ειδικεύεται» στο παιχνίδι κενού χώρου και η οποία τον τιμώρησε μεγαλοπρεπέστατα.

*Η συνέχεια του ρεπορτάζ από τον Άκη Στρατόπουλο στο sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ