Την 24η Ιουλίου η εξόφληση του ΕΛΓΑ για Daniel και Elias
60 εκατ. € επί πλέον για αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής για τις ζημιές στη Θεσσαλία
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Τσιάρας και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, αποφάσισαν την εκκαθάριση των πορισμάτων, τα οποία καταχωρήθηκαν μέχρι σήμερα στα πληροφοριακά συστήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α. και αφορούν στις ζημίες φυτικής παραγωγής από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ‘’Daniel’’ και ‘’Elias’’ στις Π.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Οι ενισχύσεις, οι οποίες υπερβαίνουν τα 60 εκ. € θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών την Τετάρτη 24η Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. ευχαριστούν τους υπαλλήλους, τα στελέχη της Κεντρικής Υπηρεσίας και του Υποκαταστήματος Λάρισας του Οργανισμού, για την σημαντική τους συνεισφορά στην επίπονη διαδικασία επεξεργασίας των πορισμάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Κουρά και Χειροτονία στην Κρύα Βρύση
16 Φεβρουαρίου 2026 -
Μητσοτάκης: «Ορόσημο οι εκλογές του 2027 – Πρέπει να τις κερδίσουμε»
16 Φεβρουαρίου 2026 -
Στο Ηράκλειο για το Final8 του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, τι συμβαίνει με Ντίμσα
16 Φεβρουαρίου 2026 -
Όρθιος στο 92΄ έμεινε ο ψυχωμένος Πανσερραϊκός στο Περιστέρι
16 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ