close search results icon

Το ΠΑΣΟΚ δίπλα στους αγρότες

Το ΠΑΣΟΚ δίπλα στους αγρότες

Την Πέλλα επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, ως επικεφαλής κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής μαζί με στελέχη της παράταξης, όπου συναντήθηκε με αγρότες και κτηνοτρόφους σε Γιαννιτσά, Προφήτη Ηλία, Αριδαία και Άγρα, καλύπτοντας γεωγραφικά το σύνολο του νομού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πουλάς συζήτησε με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το υψηλό κόστος παραγωγής και ενέργειας, η καθυστέρηση στα πορίσματα και τις πληρωμές των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ αλλά και η νέα ΚΑΠ. «Τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση απέχουν πολύ από την κάλυψη των πραγματικών αναγκών των αγροτών. Υπό την πίεση των κινητοποιήσεων των αγροτών, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε εξαγγελίες μέτρων που δυστυχώς είναι πολύ λίγα, πολύ αργά. Είμαστε στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων της χώρας και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, αντίστοιχα κλιμάκια όργωναν τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με αγρότες, αναφέροντας «Ο Πρωθυπουργός τρέχει μετά τις διαμαρτυρίες των αγροτών να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, που δημιούργησε. Τέρμα τα λόγια. Πράξεις για να ζήσουν οι αγρότες με αξιοπρέπεια». Το Σάββατο ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του ΠΑΣΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα με επίσκεψη στην έκθεση Agrotica.
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ