Κώστας Καρασαρλίδης: "στόχος μας να φέρουμε νέα πνοή στο δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας" | PellaNews

Κώστας Καρασαρλίδης: "στόχος μας να φέρουμε νέα πνοή στο δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας"

Ο κ. Καρασαρλίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πνοή στο Δήμο Σκύδρας, που ήρθε δεύτερος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, δηλώνει ότι με αίσθημα ευθύνης αυτός και οι σύμβουλοι του θα είναι δραστήριοι, χρήσιμοι και αποτελεσματικοί κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους στο δημοτικό συμβούλιο. Τα παραπάνω καθώς και πολλά ευχαριστώ ανακοίνωσε μέσα από ευχαριστήρια ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του έχει ως εξής:

"Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες και τις συνδημότισσες που επέλεξαν και εμπιστεύθηκαν τον συνδυασμό μας με την πολύτιμη ψήφο τους. 
Ευχαριστώ τους υποψηφίους της «Νέας Πνοής» που στελέχωσαν ποιοτικά το ψηφοδέλτιο μας και ανάλωσαν χρόνο και ενέργεια δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτή την προσπάθεια.
Κάναμε έναν ιδιαίτερα αξιοπρεπή, έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Στόχος μας τώρα να φέρουμε νέα πνοή στο δημοτικό συμβούλιο, σ´ ένα πεδίο δημιουργικής συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου και την ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα του Δήμου με πράξεις που μας ενώνουν και μας συμφιλιώνουν, με συνεκτική λογική και όρεξη για δουλειά για την προαγωγή ενός κοινού σκοπού: Να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον και να προσφέρουμε σημαντικό έργο για τον τόπο που αγαπάμε.
Με αίσθημα ευθύνης και ηθική συνείδηση δεσμεύομαι ότι θα είμαστε δραστήριοι, χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.
Με εκτίμηση
Κώστας Καρασαρλίδης."