close search results icon

Τούμπα πρότεινε ο Άρης...ούτε για αστείο λέει ο ΠΑΟΚ

Τούμπα πρότεινε ο Άρης...ούτε για αστείο λέει ο ΠΑΟΚ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, ειναι στο επίκεντρο με την ομαδα της Θεσσαλονίκης να προτείνει το γήπεδο της Τούμπας ή στο ΑΕΛ FC Arena τονίζοντας πως και τα δύο αποτελούν «ουδέτερα γήπεδα».


Όπως λένε στον Άρη, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλει τελικό με κόσμο σε ουδέτερο γήπεδο, απορρίπτοντας το ΟΑΚΑ που φαίνεται πως ήταν το βασικό σενάριο που έπαιζε το προηγούμενο διάστημα, καθώς προφανώς θεωρεί ότι είναι τρόπον τινά έδρα του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης προκρίθηκε χθες στον τελικό του Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18 του Μάη, μετά από λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού είχε κερδίσει το πρώτο ματς στο Αγρίνιο με 0-1.

Ωστόσο η Τούμπα είναι ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αυτός που πρέπει να δώσει το τελικό ok για να γίνει εκεί το παιχνίδι.


Σύμφωνα με διαρροές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει πρόθεση ενασχόλησης με το ζήτημα «ούτε για αστείο», αφού πρωτεύων στόχος είναι η εξασφάλιση αποτελέσματος στο Μάξιμιρ απόψε κόντρα στη Ντιναμό για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ