close search results icon

Volley League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός πράξη πρώτη για μία θέση στους τελικούς

Σημειώνεται πως «ασπρόμαυροι» και «πράσινοι» έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες πέντε φορές φέτος σε πρωτάθλημα, League Cup και Super Cup.

Με την σπουδαία μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο «PAOK Sports Arena» ανοίγει σήμερα (22/3, 19:45, EΡΤ3HD, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπακοσμάς) η σειρά των δύο ομάδων στην ημιτελική φάση των play-off της Volley League.

Σημειώνεται πως «ασπρόμαυροι» και «πράσινοι» έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες πέντε φορές φέτος σε πρωτάθλημα, League Cup και Super Cup με τους δεύτερους να έχουν ισάριθμες νίκες.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν 22/3, 25/3, 5/4, 8/4 και 12/4 αντίστοιχα με την πρόκριση να κρίνεται στις 3 νίκες. Υπενθυμίζεται πως το φορμάτ διεξαγωγής έχει αλλάξει φέτος καθώς οι 4 πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας παίζουν στα play-off και τόσο οι ημιτελικοί όσο και οι τελικοί που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, θα παιχτούν στις 3 νίκες.

Ο πρώτος αγώνας γίνεται στην έδρα της ομάδας με την υψηλότερη βαθμολογία και θα ακολουθήσουν εναλλάξ αναμετρήσεις στην έδρα κάθε ομάδας.

Τα εισιτήρια του αγώνα:

Γενική Είσοδος: 5€

VIP: 10€

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Σημειώνεται πως στον άλλο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σήμερα στις 18:30 τον Μίλωνα στο «Μελίνα Μερκούρη» με μετάδοση από το «ESAP TV»

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ