close search results icon

Ώρα ντέρμπι για Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Εντός έδρας ματς για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Γεμάτη μέρα στην Super League. H 13η αγωνιστική, η τελευταία πριν την διακοπή για το Μουντιάλ.

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sport 1) ξεχωρίζει στο σημερινό (13/11) πρόγραμμμα της Super League. Με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός (17:15, Cosmote Sport 3), υποδέχεται τον Βόλο ο ΠΑΟΚ (21:30, Novasports Prime).

Γεμάτη μέρα στην Super League. H 13η αγωνιστική, η τελευταία πριν την διακοπή για το Μουντιάλ, ξεκινά σήμερα (13/11) και περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι.

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sport 1) και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για μία νίκη που θα έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Από την μία μεριά, οι Πειραιώτες θέλουν να πλησιάσουν την «Ένωση» στον έναν βαθμό, ενώ, στην άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μείνουν στο... κυνήγι της πρώτης θέσης και να διατηρήσουν την διαφορά τους από τους «ερυθρόλευκους».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Μαρσέλο, καθώς και τους Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Κούντε. «Μέσα» ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι Πασχαλάκης, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Μπιέλ, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρκετά προβλήματα, αφού ο Νταμιάν Σιμάνσκι έμεινε εκτός. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Στίβεν Τσούμπερ, αλλά το θετικό είναι πως υπολογίζονται οι Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί και Τομ Βαν Βέερτ. Όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Μοχαμαντί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Λιβάι.

Λίγο νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει τελικά στις 17:15 (Cosmote Sport 3). Οι «πράσινοι» είναι ήδη πρωταθλητές χειμώνα, αλλά θέλουν να κλείσουν το πρώτο κομμάτι της σεζόν με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και, παράλληλα, να αυξήσουν ενδεχομένως την διαφορά από τους διώκτες τους, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και το ντέρμπι. O Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του με τα... κλασικά προβλήματα (εκτός οι Παλάσιος, Αϊτόρ και Τρουιγιέ) και η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρα, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλη, Μπερνάρ, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Μεγάλο ματς και στην Τούμπα. Με... φόρα από την «τριάρα» επί του Ιωνικού, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο (21:30, Novasports Prime) και γνωρίζει ότι με νίκη θα τον περάσει στην βαθμολογία. O Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει ξανά στους Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη, ενώ «σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Σοάρες, Σάστρε, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Τέλος, το πρόγραμμα «ανοίγει» με το ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης (16:00, Novasports Prime), που επίσης έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες, ενώ, στις 18:00 (Cosmote Sport 2) η Λαμία φιλοξενεί τον Παναιτωλικό.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ