close search results icon

Ξάνθη: Συνελήφθησαν 2 γιοι και ο γαμπρός του δολοφόνου -Μαζί σκότωσαν τον 46χρονο στον ύπνο του

Ξάνθη: Συνελήφθησαν 2 γιοι και ο γαμπρός του δολοφόνου -Μαζί σκότωσαν τον 46χρονο στον ύπνο του

Στη σύλληψη τριών ακόμα ατόμων ως συνεργών προχώρησε η αστυνομία για το στυγερό έγκλημα δολοφονίας του 46χρονου στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνελήφθησαν επίσης οι δυο γιοι και ο γαμπρός του 37χρονου δολοφόνου του 46χρονου, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παππούς ενός 15χρονου κοριτσιού, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει χρήματα για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις για το έγκλημα στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονου σε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Πώς έγινε το φονικό στην Ξάνθη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης μετέβη στο σπίτι του θύματος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του, και αφού έσπασαν την πόρτα δωματίου όπου ο 46χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον γιο του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του τον πυροβόλησε 5 φορές στην κοιλιά και την πλάτη.

 iefimerida.gr

Φωτογραφία: TikTok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ