Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη σε Νέα Πέλλα και Παραλίμνη | PellaNews

Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη σε Νέα Πέλλα και Παραλίμνη

 «Όλα αυτά τα χρόνια αναλωθήκαμε στο τι δεν μπορούμε να κάνουμε ως Δήμος.

Τώρα ήρθε η ώρα να πάει η Πέλλα Μπροστά»

 

 

 

Κλείνοντας τον δεύτερο κύκλο των επαφών του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης επισκέφτηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου  την Νέα Πέλλα και την Παραλίμνη.

Στις επισκέψεις καταγράφηκε η ανάγκη για μια νέα αρχή αφού τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα, η απουσία παρεμβάσεων, η αίσθηση εγκατάλειψης, είναι πλέον αισθητά.

«Ο Δήμος Πέλλας χρειάζεται μια επανεκκίνηση. Ένα από τα βασικά προβλήματα αυτά τα χρόνια ήταν ότι αναλωθήκαμε στο τι δεν μπορούμε να κάνουμε ως Δήμος. Εμείς, στην «Πέλλα Μπροστά», αλλάζουμε την φιλοσοφία. Επικεντρώνουμε τη δυναμική μας στο τι μπορεί αλλά και τι έχει υποχρέωση να κάνει ο Δήμαρχος της Πέλλας.

Το ελάχιστο φυσικά είναι η καθαριότητα, το πράσινο, ο φωτισμός και η Αλληλεγγύη. Η απλή καθημερινότητα του πολίτη. Αφήνουμε στην άκρη τις όποιες δικαιολογίες. Σηκώνουμε τα μανίκια και πάμε την «Πέλλα Μπροστά»

Δεν θα πούμε ότι έχουμε μαγικές λύσεις, ούτε θα υποσχεθούμε ανεφάρμοστες λύσεις. Για αυτό άλλωστε επισκεπτόμαστε την κάθε Κοινότητα και την κάθε γειτονιά και θέλουμε να κριθούμε από την αποτελεσματικότητά μας και όχι τις προθέσεις ή τα λόγια.» ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης κατά την επίσκεψή του σε Νέα Πέλλα και Παραλίμνη.

Ο τρίτος κύκλος των επισκέψεων του υπ. Δημάρχου Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 26 Μαρτίου: Λεπτοκαρυά 18:00 – Δαμιανό 19:00 - Μεσιανό 20:00

Τετάρτη 27 Μαρτίου: Αραβησσός 18:30 – Νέος Μυλότοπος 19:30

Πέμπτη 28 Μαρτίου: Παλιός Μυλότοπος 18:30 – Αξός 19:30

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά»:

pellamprosta@gmail.com – 2382029340 – www.facebook.com/pellamprosta