Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα την Παρασκευή 9 Δεκ.2022
Οι γιορτές της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας πλησιάζουν. Και μέσα σ΄αυτό το κλίμα κινείται ο Δήμος Σκύδρας.
Ο γιορτινός στολισμός έχει ξεκινήσει εδώ κι αρκετές ημέρες δημιουργώντας ένα πολύχρωμο κι ευχάριστο σκηνικό.
Οι γιορτινές εκδηλώσεις ξεκινούν επίσημα με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στις 7μ.μ.(απέναντι από το Δημαρχείο).
Μέσα στην πλατεία, το θαυμαστό και φιλόξενο χωριό του Άγιου Βασίλη θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί κάθε δημότη, κάθε επισκέπτη. Κάλαντα, μελωδίες, μάγοι, ξυλοπόδαροι, φουσκωτοί ήρωες του Ντίσνεϊ, διαδραστικά παιχνίδια, χοροί και ψυχαγωγία.
Ας είμαστε όλοι στην πλατεία να μετρήσουμε αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ν΄ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας: Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι
05 Δεκεμβρίου 2023 -
Οι (απαραίτητες) προϋποθέσεις για τις σχέσεις με την κατοχική Τουρκία
05 Δεκεμβρίου 2023
ΣΧΟΛΙΑ