Αταμάν: Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι
Ο τεχνικός των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τις «νυχτερίδες» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Παναθηναϊκός απέχει μία νίκη από την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, κάτι που θέλει να εξασφαλίσει με “sweep” απέναντι στη Βαλένθια, την Τετάρτη (6/5, 21:15), στο Game 3, στην Αθήνα.
Ο τεχνικός των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τις «νυχτερίδες» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, στάθηκε σε όσα συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι και υπερασπίστηκε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ισχυριζόμενος ότι δεν προκάλεσε κανέναν.
Για τη σειρά με τη Βαλένθια, ο Εργκίν Αταμάν είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε τέλεια άμυνα, στο δεύτερο παίξαμε καλή επίθεση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε αύριο, για να κλείσουμε τη σειρά. Δεν προετοιμάσαμε να παίξουμε διαφορετικά στιλ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».
Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε αρκετά σουτ, στο δεύτερο οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλύτερες στην επίθεση και το παιχνίδι ήταν με περισσότερους πόντους. Αύριο δεν ξέρω τι παιχνίδι θα είναι, δεν είναι κάτι στρατηγικό. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει».
Για να συμπληρώσει: «Οι οπαδοί μας σε όλη τη σεζόν, σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια ήταν ο 6ος παίκτης, οπότε πιστεύω ότι και αύριο θα είναι ο 6ος παίκτης. Πρέπει να βάλουμε επιθετικότητα, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στη Βαλένθια. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε επιθετικό μπάσκετ στο παρκέ. Οι οπαδοί θα μας υποστηρίξουν τίμια, για να δείξουμε στην Ευρώπη πώς είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού».
πηγή: naftemporiki.gr
ΣΧΟΛΙΑ