close search results icon

Βομβαρδισμοί χωρίς προηγούμενο στη Γάζα, συναγερμός και στο βόρειο Ισραήλ

Καταφύγια, σειρήνες, φόβοι...

19:1111.10.23

Στα καταφύγια καλούνται όσοι μένουν στα σύνορα Ισραήλ με Λίβανο

18:4811.10.23

Σειρήνες σε πολλές πόλεις του βόρειου Ισραήλ

Εντείνονται οι φόβοι για την κατάσταση στο βόρειο Ισραήλ, όπου πριν από λίγο ήχησαν σειρήνες συναγερμού σε πολλές πόλεις, προειδοποιώντας για την παρουσία εχθρικού αεροσκάφους.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι έλαβε αναφορές για πιθανή διείσδυση από τον Λίβανο στον ισραηλινό εναέριο χώρο.

Η δημόσια τηλεόραση KAN μετέδωσε ότι βλήματα έπεσαν στο βόρειο Ισραήλ.

Σειρήνες ηχούν στις πόλεις Όφερ και Κερέμ Μαχαράλ, νότια της Χάιφα, με τη Χαμάς να ισχυρίζεται ότι εκτόξευσε ρουκέτες στην περιοχή αυτή.

Συναγερμός για εισερχόμενο αεροσκάφος είχε σημάνει και πριν από περίπου μισή ώρα, όμως η KAN ανέφερε ότι επρόκειτο πιθανότατα για ένα μη επανδρωμένο, τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο.

18:2911.10.23

Συνεδριάζει αύριο εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ

Στη σκιά των πολεμικών συγκρούσεων στη Γάζα, θα συνεδριάσει αύριο στις 12:00 στο μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

18:2511.10.23

Φόβοι για διείσδυση drone στο βόρειο Ισραήλ

Συναγερμός για διείσδυση drone ηχεί στη βόρεια πόλη Avivim στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο, όπως αναφέρουν οι Times of Israel.

Αλλά και η Haaertz μετέδωσε ότι η ύποπτη διείσδυση εχθρικών αεροσκαφών στο βόρειο Ισραήλ προκαλεί συναγερμό σε όλη τη Γαλιλαία

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF) δήλωσε ότι έχει ληφθεί μια αρχική αναφορά για ύποπτη διείσδυση στον εναέριο χώρο από τον Λίβανο στο ισραηλινό έδαφος.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ