close search results icon

Ηλίας Διαμαντόπουλος: Η επισήμανση και οι "λύσεις" για τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών σαν...τους Φλίνστοουνς

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών.

Καθημερινά πολλοί εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται προς και από τις σχολικές τους μονάδες καλύπτοντας πολύ μεγάλες αποστάσεις.
Αυτή η διαπίστωση επισημαίνει από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών Ηλίας Διαμαντόπουλος

screenshot-8-zRsd9.png


"Δεδομένου του γεγονότος ότι οι μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς είναι περιορισμένες, οι τιμές των καυσίμων το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί και εξαιτίας του ότι πολλοί από τους συναδέλφους μας δεν έχουν δικό τους όχημα, το πρόβλημα μετακίνησης των εκπαιδευτικών γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, ιδιαίτερα για όσους εκπαιδευτικούς υπηρετούν σε άλλο νομό από αυτόν του τόπου διαμονής τους", επισημαίνει ο κ. Διαμαντόπουλος. 

Και σημειωνει: "Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι συνάδελφοι αναγκάζονται (για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο μεγάλο οικονομικό κόστος) να μετακινούνται σε γκρουπακια ώστε να επιμερίζονται τα έξοδα μετακίνησης.

Σε μια προσπάθεια διευκόλυνσης όλων αυτών των συναδέλφων, αρκετοί από τους οποίους έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου, και που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με το ΚΤΕΛ, σκέφτηκα να δημιουργήσω τη συγκεκριμένη ανάρτηση ως σημείο αναφοράς και συζήτησης.

Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε όλοι οι ενδιαφερόμενοι τη διαδρομή μετακίνησής σας, τις μέρες της εβδομάδας που μετακινήστε ώστε να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία μεταξύ σας και να συνεννοηθείτε για τη δημιουργία γκρουπ μετακίνησης".
Προσθέτοντας και έναν τόνο με...ολίγη και απο σάτιρα, ο κ. Διαμαντόπουλος ανάρτησε και τη συγκεκριμένη εικόνα:

screenshot-6-oXdl7.png


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ