close search results icon

Ξεσήκωσε την Αριδαία η ομάδα karanos από την Έδεσσα

Μία εκπληκτική ομάδα κρουστών. 

Mια μοναδική εκδήλωση εικόνας, ήχου και ενεργητικότητας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην κεντρική Πλατεία Αριδαία χθες (Κυριακή 31/3) το απόγευμα.
Η εκπληκτική ομάδα κρουστών karanos απο την Έδεσσα ντυμένοι με τα χαρακτηριστικά πράσινα μπλουζάκια τους και την εντυπωσιακή παρουσίαση τους με τύμπανα διαφόρων μεγεθών, ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.

20240331-192650.jpg

Μια ζωντανή μουσική παρουσίαση λιγων λεπτών ηταν αρκετή για να προκαλέσει ρίγη σε όλους, λόγω της έντασης των τυμπάνων. Με το ρυθμικό παίξιμό τους αλλά και με τις συγχρονισμένες κινήσεις τους δημιούργησαν ενα κλίμα διάθεσης για χορό δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στο κέντρο της Αριδαίας.
Με ενθουσιασμό συμμετείχαν στο κάλεσμα τους και δοκίμασαν τα τύμπανα παίζοντας και διασκεδάζοντας κάτοικοι και επισκέπτες.

20240331-200107.jpg


Η ομάδα karanos θέλει να δημιουργήσει για πρώτη φορά τμήμα τυμπανιστων στην Αριδαία και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν μπορούν στις ανοιχτές πρόβες που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, να γνωρίσουν τα κρουστά και να δηλώσουν συμμετοχή.
Μουσικό ραντεβού λοιπόν την επόμενη Κυριακή στην κεντρική πλατεία Αριδαίας ώρα 19.00 για το πάρτι των κρουστών. Μια γιορτή, με εκρηκτική ενέργεια, ρυθμό, συγχρονισμό και δύναμη. Οι παλμοί της καρδιάς εναρμονίζονται με τα χτυπήματα των τυμπάνων ανεβάζοντας την αδρεναλίνη και μετατρέποντας τη μουσική παράσταση σε σπάνια σωματική, βιωματική εμπειρία.

20240331-195912.jpg


Όσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και μια φορά τους karanos, τους τυμπανιστές από την Έδεσσα που με τη μουσική τους συνομιλούν απευθείας με τις καρδιές των θεατών, θα συμφωνούν ότι πρόκειται για μια πληθωρική συμφωνία ηχων και κίνησης, ενα εορταστικο πανδαιμονιο κρουστών. Δε χάνονται κάτι τέτοια.

20240331-200332.jpg






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ