close search results icon

Μαγδαληνή Τσολάκη: "Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες αλλά μόνο μια μάνα"

Μαγδαληνή Τσολάκη: "Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες αλλά μόνο μια μάνα"

Με μια συγκλονιστική ομιλία της η καθηγήτρια Ιατρικής του ΑΠΕ Μαγδαληνή Τσολάκη εξήγησε την σημασία που έχει η μάνα στην ζωή των ανθρώπων. Επίσης η καθηγήτρια μίλησε και για το DNA εξήγησε πως ορισμένοι άνθρωποι ενδέχεται να έχουν ροπή προς την ομοφυλοφιλία ωστόσο για τον Χριστιανό αυτά τα πάθη μπορούν να θεραπευτούν. 

Η καθηγήτρια Ιατρικής του ΑΠΘ, Μαγδαληνή Τσολάκη, είπε πως μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες αλλά μόνο μια μητέρα για τον καθένα. «Να είσαι μητέρα σημαίνει να αντιμετωπίζεις τις δυνάμεις που έχεις. Η δύναμη της μητρότητας είναι μεγαλύτερη από τους όρους της φύσης». Η ίδια, με την ιδιότητα της χριστιανής γιατρού, όπως είπε, σημείωσε πως η ύπαρξη της οικογένειας αποκαλύπτει την παρουσία του Θεού στο σπίτι.

«Δεν υπάρχει φυσιολογικός τρόπος να ενωθούν δύο γυναικεία σώματα», είπε καταλήγοντας η κ. Τσολάκη και πρόσθεσε πως «έρευνες λένε πως υπάρχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα στους αδερφούς μας τους ομοφυλόφιλους. Γονείς ένα, δύο, τρία κτλ είναι για τα μαθηματικά, όχι για εμάς».

Δείτε την ομιλία της 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ