close search results icon

Σαν σήμερα το 2013, ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, καθώς κάνει σκι

Σαν σήμερα το 2013, ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, καθώς κάνει σκι

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 λαμβάνει μέχρι και σήμερα ιατρική φροντίδα κατ’ τοίκον, στη βίλα του στο Gland. Ωστόσο, ελάχιστα γίνονται γνωστά για την πορεία της υγείας του

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, καθώς κάνει σκι στις γαλλικές Άλπεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ, σημείο εκτός πίστας.

Ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 διακομίζεται σε νοσοκομείο της περιοχής και το ατύχημα μου συγκλονίζει τον πλανήτη.

Μελέτη του βίντεο και φωτογραφικού υλικού από την κάμερα που ήταν στο κράνος του Σουμάχερ από τις γαλλικές αρχές δείχνουν πως δεν έκανε σκι με μεγάλη ταχύτητα την ώρα που χτύπησε.

Η είδηση γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου και για μήνες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης φτάνουν στην οικογένεια από παντού.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Σουμάχερ – με βαριές εγκεφαλικές βλάβες - μεταφέρεται στη βίλα του στο Gland και λαμβάνει μέχρι και σήμερα ιατρική φροντίδα κατ’ τοίκον. Ωστόσο, ελάχιστα γίνονται γνωστά για την πορεία της υγείας του.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σουμάχερ, που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix, η σύζυγός του Κορίνα δήλωσε: «Μου λείπει κάθε μέρα. Όχι μόνο σε μένα αλλά και στα παιδιά, την οικογένεια, τον πατέρα του, όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μάικλ. Αλλά αυτός είναι εκεί, αν και με διαφορετικό τρόπο»…

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ