close search results icon

Στάθης Καστερίδης: Υποψήφιοι από Εσώβαλτα, Παλαίφυτο, Καρυώτισσα

Η τελευταία "τετράδα" με δύο γυναίκες. 

Τέσσερις υποψηφίους, από Εσώβαλτα, Καρυώτισσα και Παλαίφυτο ανακοίνωσε σε μικρό χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα, Δήμος για όλους" Στάθης Καστερίδης, μέσω των σόσιαλ μίντια. Αναλυτικά:

screenshot-17-jZnDx.png

Ο Κωνσταντίνος Ζλάτης είναι ένας νέος άνθρωπος που αγαπά τη δουλειά του. Γιος ενός καλού ανθρώπου και φίλου από τα παλιά στον πρώην δήμο Γιαννιτσών. Ανήσυχος για το μέλλον της Πέλλας και τις χαμένες ευκαιρίες τόσα χρόνια. Αποφάσισε να συμμετέχει στα κοινά θέλοντας να προσφέρει. Θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Καρυώτισσας.

screenshot-16-jciJh.png


Θεωρεί πως η εύφορη γη της Πέλλας αξίζει τα καλύτερα. Δίνει καθημερινή μάχη με τους αγρότες. Διαχειρίζεται χιλιάδες τόνους αγροτικών προϊόντων και θέλει ο τόπος του να προχωρήσει μπροστά. Ο Κωνσταντίνος Λούσπας βρίσκεται στην ομάδα του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Παλαιφύτου.

screenshot-15-8AjiN.png


Η Δέσποινα Μπουγιουκλή είναι μια νέα γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. Γεννημένη και παντρεμένη στα Εσώβαλτα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος. Συμμετέχει στον κοινό αγώνα για τον δήμο Πέλλας, γιατί γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου και κυρίως των γυναικών που εργάζονται και μεγαλώνουν παιδιά στην δύσκολη αυτή εποχή. Με πολλή αγάπη για τον τόπο και όρεξη για δουλειά, μπαίνει στον στίβο της διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο. Θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Εσωβάλτων.

screenshot-5-oCiTQ.png


Δραστήρια γυναίκα και επιτυχημένη επιχειρηματίας για πολλά χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε στον τόπο της για να προσφέρει. Η Ελένη Παπαστεργίου, πιστεύει πως μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο έχοντας αγάπη για την περιοχή και το χωριό μας. Λάτρης του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο συμπορεύεται μαζί μας στον αγώνα για τη νίκη. Θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Εσωβάλτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ