close search results icon

Θλίψη στον αγροτικό κόσμο των Γιαννιτσών για έναν φίλο και συναγωνιστή τους

Αποχαιρέτησε τον κόσμο τούτο μόλις 45 ετών...

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Δεν είναι μόνο η θλίψη στην περιοχή της Θεσσαλίας, δεν είναι μόνο τo Καστράκι και η περιοχή της Καρδίτσας που έπαθαν σοκ και λυπήθηκαν από τον θάνατο του. Είναι και οι εκ Γιαννιτσών  συνδικαλιστές του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας, που συναγωνίστηκαν μαζί του, στις δύσκολες στιγμές που περνούσε ο αγρότης και ένιωθε οτι χρειαζόταν να διαμαρτυρηθεί. 

Ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος, δίνει μια εικόνα για τον συνδικαλιστή Μίλτο Μπασδάνη, που έφυγε νέος, σκορπώντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, καθώς ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, ειλικρινής και ξεκάθαρος κι έτσι όπως όλοι τον σεβάστηκαν. Ως έναν αγωνιστή που έμπαινε μπροστά και δεν κρυβόταν πίσω.

Ο κ. Καπετάνος αναφέρει:

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή για τη γειτονιά των αγγέλων, σε ηλικία 45 ετών, ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, καρδιακός φίλος, συνοδοιπόρος και αγωνιστής της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ο Μίλτος Μπασδάνης.

Άνθρωπος εργατικός, ειλικρινής, αγαπητός στην κοινωνία των Φαρσάλων και όχι μόνον, υπηρέτησε επιτυχώς την Παράταξη από τη θέση του Τομεάρχη Αγροτικών Φορέων της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ.

Δεν θα ξεχάσει κανένας μας τους αγώνες του για το Αγροτικό κίνημα, τις πάντα τεκμηριωμένες απόψεις του και τον δυναμικό του χαρακτήρα.

Φίλε Μίλτο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό του".

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας, με τα μέλη του να εκφράζουν την μεγάλη θλίψη τους για τον συνάδελφο και συναγωνιστή τους στα συνδικαλιστικά πράγματα και τους αγώνες, εκφράζουν τα δικά τους συλλυπητήρια, τονίζοντας πως "δεν επρόκειτο απλά για έναν συνάδελφο και συναγωνιστή, αλλά έναν άνθρωπο που γνωρίσαμε και τον κρατήσαμε φίλο. Στα Γιαννιτσά εκτιμούμε τους ειλικρινής συναδέλφους, γιατί μέσα από τους αγώνες, τις διεκδικήσεις αλλά και την κοινή ενημέρωση και μοίρα που ενώνει τον αγροτικό κόσμο, κερδίζεις ανθρώπους που θέλεις να τους έχεις πάντα δίπλα σου. Ο Μίλτος Μπασδάνης ήταν ένας απ' αυτούς για μας". 

Μαλακό το χώμα, σε μια γη που τον γνωρίζει, γιατί δούλευαν μαζί χρόνια ολόκληρα! 

(με στοιχεία και φώτο από το ifarsala.gr). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ