Στην Έδεσσα ο Λάκης Βασιλειάδης | PellaNews

Στην Έδεσσα ο Λάκης Βασιλειάδης

Στην Έδεσσα βρέθηκε σήμερα Κυριακή ο Λάκης Βασιλειάδης για τα εγκαίνια του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας αλλά και για το σπίτι του Βαροσίου. Ο νεαρός βουλευτής είχε παράλληλα την ευκαιρία να συζητήσει με την Δημοτική αρχή της πόλης αλλά και με αρκετούς πολίτες. 

 Σήμερα βρέθηκα στην Έδεσσα, στα εγκαίνια δύο πολύ εντυπωσιακών επισκέψιμων χώρων του Δήμου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού:

στο Κέντρο Φυσικής Ιστορίας, στο οποίο στεγάζεται και Έκθεση Πτηνών & Θηλαστικών και θα λειτουργεί και ως Κέντρο Τουριστικών Πληροφοριών, που βρίσκεται στον Υδροβιότοπο Άγρας-Βρυτών-Νησίου. 

στο Σπίτι του Βαροσίου, στο οποίο παρουσιάζεται η αρχιτεκτονική κληρονομιάς της πόλης, μέσω διαδραστικών τεχνολογιών και εφαρμογών.

 Πρωτοβουλίες σαν και αυτές αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν και αναδεικνύουν τις φυσικές και ανθρωπογενείς ομορφιές της Πέλλας. Είναι χρήσιμο οι Δήμοι να μπορούν να αξιοποιούν σωστά και αποτελεσματικά τα διαθέσιμα εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία. Συγχαρητήρια στο Δήμο Έδεσσας, στη ΔΗΚΕΔΕ, στους εργαζόμενους και στους δωρητές για το τελικό αποτέλεσμα.