Γιαννιτσά: Διακοπές με...τον Χάρο παγανιά! | PellaNews

Γιαννιτσά: Διακοπές με...τον Χάρο παγανιά!

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Βγήκε ο...χάρος παγανιά στην πόλη των Γιαννιτσών και άρχισε να "γδέρνει". Μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, που φέτος διανύεται με συνθήκες αφρικάνικου καύσωνα, η μία κακή είδηση διαδέχεται την άλλη.

Πριν μία ανάσα ημερών, ο Τριαντάφυλλος Μαϊλιάνης. Αμέσως μετά ο Κώστας Χρυσίδης. 

Προηγήθηκαν ουκ ολίγοι νέοι άνθρωποι, όλοι τους γνωστοί και αγαπητοί στην τοπική κοινωνία (Σεϊτανίδης Γρηγόρης από Νέα Τραπεζούντα, Γιώργος Δομετίου(Αυστραλός), αμέσως μετά παιδιά που εργάζονταν στην εστίαση, ο ένας μάλιστα "ντελιβεράς". Αν ξεχνώ κάτι, κάποιον, ζητώ συγνώμη, ήταν οι περιπτώσεις που έκαναν κρότο πάντως!

Σε ξεχωριστή κατηγορία βάζω το "αγγελάκι" Βαγγέλη Βρόντζο, που όλοι μαζί φτάσαμε στη βρύση μαζί του και...μας έκοψαν το νερό. Και την καρδιά μας με τον χαμό του, μετά από μία επιτυχημένη εγχείρηση. 

Και δεν ήταν μόνο αυτά. Κι άλλοι γνωστοί επαγγελματίες πριν λίγες μέρες, παραλίγο να αποτελέσουν νέο γεγονός για θρήνο και μάλιστα βαρύτατο, όταν βρέθηκαν συγκρουόμενοι σφοδρά με ΙΧ μερσεντές, ένα χιλιόμετρο έξω από τα Γιαννιτσά. Από θαύμα σώθηκαν...πραγματικό θαύμα, καθώς οι λαμαρίνες και των δύο αυτοκινήτων έγιναν σμπαράλια! 

Όλος αυτός ο χαμός, όλη αυτή η κατάρα, πρέπει να μας δίνει ένα μήνυμα. Μήνυμα ενότητας, συνεχούς αλληλεγγύης, μακριά από κακοπροαίρετες συμπεριφορές και γενικώς κακίες.

Που υπάρχουν, μην μου πείτε οτι δεν υπάρχουν; θα μου πείτε παντού. Ε, και στα Γιαννιτσά ένα παραπάνω πολλές φορές.

Η ζωή είναι, πέρα από μικρή, πλέον και απρόβλεπτη. Πάντα ήταν, τώρα με πολλούς περισσότερους τόνους κινδύνου. 

Να κοιταζόμαστε και να ευχόμαστε να είμαστε καλά. Να δημιουργήσουμε θετικές ενέργειες. Λιγότερη λεζάντα, μεγαλύτερη ουσία, έτσι απλά! Δύσκολο είναι;

Μπας και διώξουμε τον μπαγλαμά που κόβει βόλτες με το "δρεπάνι" του, να μας αφήσει για όσο γίνεται περισσότερο στην ησυχία μας...