close search results icon

Επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα με τα νέα μέτρα – Επί ποδός 400 αστυνομικοί για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Κερκίδα μετά από 64 μέρες. 

Επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα με τα νέα μέτρα – Επί ποδός 400 αστυνομικοί για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Σε αυξημένη επιφυλακή είναι η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη με τους φιλάθλους να επιστρέφουν στα γήπεδα μετά από δύο μήνες, δίνοντας απόψε ραντεβού στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, όπου θα κριθεί και η τήρηση των νέων μέτρων κατά της οπαδικής βίας.

Μετά από δύο μήνες χωρίς κερκίδα και στον απόηχο του θανάτου του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα, το στοίχημα είναι η εφαρμογή της νομοθεσίας, αναφέρουν συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ στο Thesstoday.gr.

Τα νέα μέτρα που ισχύουν πανελλαδικά ήδη από τις 13 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνουν μεταξύ αλλων νέα Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας που θα επιβάλλει ποινές σε όσες ομάδες δεν τηρούν τα προβλεπόμενα, ποινές για ρίψη κροτίδων, πυρσών, ενώ προβλέπεται πρόστιμο 500 ευρώ σε όσους δεν κατέχουν εισιτήριο αλλά και απαγόρευση εισόδου σε παιδιά κατω των 12 χωρίς εισιτήριο.

Επί ποδός 400 αστυνομικοί

Ενόψει του πρώτου ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη με κερκίδα μετά από 64 μέρες, η παρουσία της ΕΛΑΣ θα είναι ισχυρή τόσο εντός όσο και πέριξ του γηπέδου, καθώς αναμένονται περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιμετρικά του γηπέδου θα επιτηρούν 300-400 αστυνομικοί ενώ θα υπάρχει και μεγάλος αριθμός δυνάμεων και στις οργανωμένες θύρες, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ