close search results icon

Βίαιο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στη Λάρισα: Συνελήφθη 16χρονος για τον ξυλοδαρμό 15χρονου

«Απειλούσε την ξαδέρφη μου».

Βίαιο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στη Λάρισα: Συνελήφθη 16χρονος για τον ξυλοδαρμό 15χρονου

Βίαιο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων ξέσπασε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το απόγευμα του Σαββάτου, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να προβαίνει στην σύλληψη ενός 16χρονου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:30 άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, για επεισόδιο μεταξύ δύο ανήλικων αγοριών. Εκεί βρήκαν έναν 15χρονος ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από έναν άλλο ανήλικο 16 ετών. Ο 15χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το σημείο, τον πλησίασε και του ζήτησε εξηγήσεις γιατί «απείλησε συγγενικό του πρόσωπο» και πιο συγκεκριμένα, την ανήλικη ξαδέρφη του.

Ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση, το αρνήθηκε, αλλά ο 16χρονος τον χτύπησε με γροθιά κοντά στο αριστερό μάτι, τον χαστούκισε στο αριστερό μάγουλο και στο τέλος τον χτύπησε με το γόνατο στο μέτωπο. Στην συνέχεια, ο 15χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και μετά την λήψη των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Ο δράστης βρέθηκε στο σπίτι του και μετά οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας, όπου και συνελήφθη. Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας και με προφορική εντολή της, ο ανήλικος δράστης αφέθη ελεύθερος και αποχώρησε συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ